Itt a jó idő, mozgásra fel!

A múlt heti esős, hideg időjárásnak úgy tűnik, hogy búcsút mondhatunk, így már tényleg nincsen kifogás: irány sportolni a szabadba! Ilyenkor rengetegen kapnak kedvet a futáshoz, de érdemes néhány alapszabályt betartani, főleg a kezdőknek, nehogy sérülés legyen a vége.

Kezdjük a futócipővel. Aki komolyan gondolja a futást, érdemes beszereznie egy jobb minőségű cipőt. Ezeket ugyanis úgy tervezték meg, hogy segítsék a láb és a talaj megfelelő érintkezését, illetve csökkentsék a láb terhelését.

A helyszín kiválasztása is fontos: a legjobb, ha találunk olyan terepet, ami a forgalomtól elzártan fekszik, ami nem árt, ha lakott terület közelében található. Ha találkozunk más futókkal is, bátran kérjük meg őket, hogy javasoljanak útvonalakat!

Zene vagy nem zene? Ez teljesen egyénfüggő. Van, aki már a zenék összeválogatásával sok időt tölt el, és anélkül el sem tudja képzelni a futást. Ha te sem tudod elképzelni a sportolást zene nélkül, ideális választás egy karon viselhető mobiltok.

Tippjeink sportcipő vásárláshoz – avagy a legnépszerűbb futócipők a Vaterán:

Nike Air Max 360

Nike Run +4

Adidas

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.