Kütyüre fel!

Te is buksz a technológia legújabb vívmányaira?

Szerencsére manapság könnyen botolhatsz bele baráti áron akár a legújabb cuccokba is!

A hazánkban még nem túl régóta kapható Samsung Galaxy S5 például már menő kiegészítőivel együtt is elérhető a Vaterán, csakúgy, mint az ASUS PadFone!

Ha igazi kütyüimádó vagy, ajánljuk figyelmedbe a megsárgult papír helyett az ebookokat, (azok közül is a legjobbat – az Amazon Kindle olvasóit), amiken akár egy egész könyvtárat is magaddal vihetsz, bárhova is utazz! Persze ha olvasás mellett fontos a közösségi élet is,  akkor ne feledkezzünk meg a tabletekről sem: az ASUS MeMO sorozatában ráadásul több féle színből is válogathatsz!

Apropó, szín: legyen mondjuk ezüst! A HTC tervezői a legújabb One M8 készülék gyártásakor ismét fémhez nyúltak, így az megjelenésével nem csak tartósságot, de eleganciát is sugároz. Legyél akár komoly üzletember, akár végzet asszonya tűsarkakon: ez a telefon a Te kezedben is jól fog mutatni – egyéb előnyeiről nem is beszélve.

A nyár közeledtével természetesen a legújabb GoPro kamerákról sem szabad megfeledkezzünk, hiszen ezekkel évek múlva is igazán élőnek láthatjuk majd hajdani élményeinket. A HD felbontású apró kamerákat földön, vízen (vízben!), és levegőben is használhatod, így gyakorlatilag bármilyen élményedet a legjobb minőségben örökítheted meg vele. Ugye, hogy Neked is kell egy? J

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.