Mit hozzon a nyuszi? Az idei tavasz legnépszerűbb játékai

A Húsvéti nyulat legalább annyira várják a gyerekek, mint a Mikulást vagy a Jézuskát, nem is csoda, hiszen remek alkalom ez is néhány új, menő játék begyűjtésére!

Idén tavasszal mi más is kerülhetne fókuszba, mint a szabadtéri játékok, így akinek van kertje,  az szuper gyerek-lefoglaló játékok közül válogathat a Vaterán: az idei tavasz két legkeresettebb játéka a trambulin és a csúszda, de az örök befutó homokozó és hinta is biztosan vidám és lelkes sikítozást fog kiváltani gyerkőceinknél!

A száguldás kedvelői válogatnak a roller, futóbicikli és tricikli kínálatban, akiknél pedig elsősorban a kanapén szereti elfoglalni magát a gyerkőc, annak ajánljuk az idei tavasz sláger játékait, többek között természetesen az Angry Birds és Monster High termékeket, valamint az örök klasszikust, a Legót, amiből sosem lehet otthon elég!
Kisfiúknak külön ajánljuk a Lego Star Wars játékokat, amellyel garantáltan ők lesznek a galaxis királyai!

Kellemes nézelődést, jó vásárlást, és vidám húsvétot kívánunk minden kicsinek és nagynak! 🙂

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.