TOP keresések és kategóriák – 2014. március

Márciusi toplistánkról látszik, hogy mindenkit magával ragadott a jó idő, és a bringások mellett a kertkedvelők is licitálásba kezdtek! Lássuk mit kerestek márciusban a legtöbben a Vaterán! Márkák és keresőkifejezések szerint is eláruljuk, mik voltak népszerűek ebben a hónapban, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresés a Vatera oldalán – 2014. március

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Converse kerékpár
Nike légpuska
Adidas babakocsi
My77 lego
Desigual kanapé
H&M laptop
Ikea tablet
Zara trambulin
Next ágy
Mayo Chix tunika

Top 10 kategória a Vatera oldalán – 2014. március

TOP 10 Leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Női ruházat Női ruházat
Személygépkocsi – Alkatrész, felszerelés Érme, pénz, papírpénz
Gyerek, kamasz ruházat Bélyeg
Bútor Gyerek, kamasz ruházat
Női cipő Kert, mezőgazdaság
Babaruházat, babaholmi Babaruházat, babaholmi
Férfi ruházat Karóra
Kert, mezőgazdaság Férfi ruházat
Érme, pénz, papírpénz Barkács, szerszám, ipari gép
Mobiltelefon Bútor

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.