Tölts fel termékeid ingyen a Vaterára és a TeszVeszre!

Egy nagyon fontos hírt kell bejelentenünk! Mint tudjátok, néhány napja ingyenessé vált a feltöltés a Vaterára, ezért úgy döntöttünk, hogy a TeszVeszt sem hagyjuk ki a jóból! Mostantól VISSZAVONÁSIG a TeszVeszre és a Vaterára is INGYENES A FELTÖLTÉS!

Tölts fel egy terméket INGYEN a Vaterára »
Tölts fel egy terméket INGYEN a TeszVeszre »

Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési ) díj mentesség részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a Vaterán 2014. március 13. 0.00 órától, a TeszVeszen 2014. március 18. 0.00 órától visszavonásig érvényes;
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a feltöltött és az újraindított termékekre egyaránt vonatkozik! A változás a beta.vatera.hu (BetaVatera) szolgáltatásaira és díjaira nem terjed ki.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • A Vatera oldalán történő termékfeltöltésre és www.vatera.hu-n történő felhasználói tevékenységre, működésre a Vatera Általános Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A TeszVesz oldalán történő termékfeltöltésre és www.teszvesz.hu-n történő felhasználói tevékenységre, működésre a Teszvesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.