TOP keresések és kategóriák – 2014. január

Itt vannak 2014 első hónapjának legkedveltebb keresőszavai! A már megszokott márkák mellett az év eleji farsangi őrület idén sem maradt el a Vaterán. Márkák és keresőkifejezések szerint is eláruljuk, mik voltak népszerűek ebben a hónapban, a kategóriákat pedig a látogatásszám és a licitek száma alapján is rangsoroltuk!

Top 10 keresések a Vatera oldalán – 2014. január

TOP 10 MÁRKA TOP 10 KULCSSZÓ, TERMÉK
Adidas jelmez
Desigual lego
My77 légpuska
Nike laptop
Converse kanapé
Ikea tablet
H&M ágy
Zara szekrény
iPhone babakocsi
Next szőnyeg


Top 10 kategóriák a Vatera oldalán – 2014. január

TOP 10 Leglátogatottabb alkategória TOP 10 legtöbbet licitált alkategória
Gyerek, kamasz ruházat Érme, pénz, papírpénz
Személygépkocsi – Alkatrész, felszerelés Női ruházat
Női ruházat Bélyeg
Karóra Gyerek, kamasz ruházat
Gyerek, kamasz cipő Babaruha
Férfi ruházat Karóra
Személygépkocsi Mobiltelefon
Babaruha Barkács, szerszám, ipari gép
Mobiltelefon alkatrész Bútor
Női cipő Férfi ruházat

A keresések segítenek a hatékonyabb aukciózásban, hiszen eladóink láthatják, az adott időszakban mely termékeket, márkákat keresték a vásárlók leginkább, mely kategóriák a legnépszerűbbek. Ha ezen felhasználóink által keresett témákban, kategóriákba töltenek fel termékeket, az nagyban növeli az aukció sikerességét. A keresett termékek, márkák listája folyamatosan változik, számos szezonális tényező is befolyásolja azokat. Ezért a későbbiekben a fenti listákat folyamatosan közöljük eladóink számára itt a blogban, érdemes tehát rendszeresen visszalátogatni.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Összes, TOP keresőszavak

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.