Megújult a Vatera! – beta.vatera.hu

Mint már sokan tudjátok, hamarosan megújul a Vatera oldala. Bár az oldal jelenleg még tesztüzemben működik, nem kell várakoznotok, már most kipróbálhatjátok a béta Vaterát!

Főoldal

  • A főmenüből egy kattintással elérhetőek az alkategóriák és az adott osztály legnépszerűbb termékei is!
  • Itt találjátok az éppen aktuális Sztár Ajánlatokat, minden nap új termékek a legjobb fix áron, megbízható eladóktól.
  • A kiemelt ajánlatok (fizetett főoldali megjelenés) és a legkeresettebb termékek után a nyitólap aljáról egy kattintással elérhetitek népszerű közösségi oldalainkat!

Termékosztály oldal

  • Az aktuális szezonnak, trendnek megfelelő ajánlatok mellett elérhetővé tettük az adott kategória legnépszerűbb kategóriáit és márkáit.
  • Az oldal alján részletes kategórialista segít abban, hogy gyorsabban megtaláljátok a számotokra érdekes aukciókat.

Listázó oldal

  • A bal oldali paraméterek dobozban különböző szűrési feltételeket adhattok meg, ezzel is pontosítva a találati listát.
  • Kedvetekre változtathatjátok a terméklista nézetét kompaktra, kényelmesre vagy nagy képes változatra.
  • Az egér segítségével a terméklap megnyitása nélkül elérhető az aukció összes fontos információja (terméktulajdonságok, eladó, ár, hátralévő idő, licitálók száma)! A termék azonnal kosárba tehető, egy kattintással megfigyelhető, sőt egy új funkciónak köszönhetően lehetőség van a hasonló termékek megtekintésére is.

Nézzétek meg a bemutatkozó oldalunkat és az ismerkedés után próbáljátok ki az új Vaterát! A feltöltési díj visszavonásig INGYENES, így érdemes az összes terméket még MOST feltölteni az oldalra! Ne hagynátok ki ezt a lehetőséget, hiszen a vásárlók száma folyamatosan növekszik, egyre többen kíváncsiak az új Vaterára!

Ha szükségetek van további segítségre, ezen az oldalon minden információt elértek a béta Vaterával kapcsolatban! HAJRÁ!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.