Itt a farsang, áll a bál!

Anyukák és apukák figyelem! Az újévi álmosságnak ezennel vége, nyakunkon az izgalmas farsangi időszak! A gyerekeknek minden évben hatalmas élmény az átváltozás, remélhetőleg az idei jelmezbálra is van már néhány ötlet a tarsolyotokban. Ha mégsem, akkor sincs pánikra ok, irány a farsangi kategória, ahol jelenleg is több ezer maskara várja új gazdáját! A komplett jelmezek és különleges álarcok mellett rengeteg kiegészítő is fellelhető az oldalon. A hatalmas választéktól nem kell megijedni, a “Keresés szűkítése” dobozban található opciók segítségével pillanatok alatt kiigazodhattok a temérdek aukció között.

A már hagyományosnak számító hercegnős, boszis, pókemberes és kalózos maskarák mellett találhattok különleges darabokat is. A jelenleg legnépszerűbb Monster High és Transformes jelmezek mellett érdemes megnézni a kéményen a gólyafészek, gombán ülő erdei tündér, Túró Rudi vagy a sokat sejtető egyedi készítésű pumpa jelmezeket is! 🙂

Ne felejtsétek, hogy nemcsak a kicsiknek áll a bál! Idén ne hagyjatok ki egy farsangi bulit sem, hiszen ha felnőtt jelmez kell, ránk abban is számíthattok! Katt ide a választékért!

Jó szórakozást!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.