Gyakornok a pácban – Nyertesek

Az újabb hét újabb nyerteseket hozott! Reméljük, ti is annyira vártátok már ezt a pillanatot, mint a gyakornoksrác, hogy végre kicsit nyugton hagyja a producer… 😉 Lássuk akkor, kik azok a szerencsések, akik magukénak tudhatják a 100 ezer forintot!

A fehér tablet megtalálója: R0b3rt9
A hintaszéket meglelte: Caterina323
És aki a szőrmekapucnis kabátot elcsípte: zseee

Szívből gratulálunk nekik! A nyerteseket e-mailben is értesítjük, a többieknek pedig további jó játékot kívánunk!

Akinek eddig nem sikerült nyernie, semmiképpen ne adja fel, hiszen rengeteg helyes termékkódot küldtetek be, és még közel sincs vége a játéknak! Hátra van még három tárgy, amit sürgősen meg kellene találni, mert a producer egyre türelmetlenebb, a gyakornok pedig egyre zaklatottabb… Ennek mi lesz a vége?

Böngésszétek a Vatera oldalait, találjátok meg a Kalasnyikov lámpát, a kék okostelefont vagy a piros szánkót és tiétek lehet egy-egy 100 000 Ft-tal feltöltött bankkártya!

Kattintsatok erre a linkre és tudjatok meg minden információt a játékról vagy kövessetek minket a Facebook oldalunkon, ahol elsőként osztjuk meg a producertől kapott segítségeket!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.