Gyakornok a pácban – Nyertesek

Letelt az első játékszakasz, megvannak az első szerencsések, akik megnyerték az első három 100 ezer Ft-tal feltöltött bankkártyát!

A szájformájú kanapé megtalálója: 73edit
A Seiko órát meglelte: ANTALJOE
Aki rábukkant a futópadra: Encsike07
És aki a piros csizmát elcsípte: LittleBlaz

Szívből gratulálunk nekik! A nyerteseket e-mailben is értesítjük, a többieknek pedig további jó játékot kívánunk!

Ja és a producer azt üzeni, hogy nagyon meg van elégedve Veletek! Rengeteg helyes termékkódot küldtetek be, ezért azt kéri, hogy folytassátok a keresést, mert még jó néhány cucc hiányzik a forgatáshoz! Ráadásul ez a gyakornok nincs a helyzet magaslatán, úgyhogy még sok segítségre lesz szüksége.

Tehát keresésre fel, böngésszétek a Vatera oldalait, mert megéri! Találjátok meg a tabletet, a hintaszéket vagy a szőrmekapucnis kabátot és tiétek lehet egy-egy 100 000 Ft-tal feltöltött bankkártya!

Kattintsatok erre a linkre és tudjatok meg minden információt a játékról vagy kövessetek minket a Facebook oldalunkon, ahol elsőként osztjuk meg a producertől kapott segítségeket!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.