Karácsony előtti jótanácsok

Alig néhány hét és mosolyogva álljuk körbe a feldíszített fenyőfát. Tudod már, hogy kinek mit fogsz ajándékozni, és hogy hol fogod mindezt beszerezni? Reméljük, idén is a Vaterát fogod választani, hiszen a választék óriási, ráadásul kényelmesen és jó áron szerezheted be az ajándékokat. A fogyatkozó időnek és a karácsonyi hangulatnak köszönhetően hajlamosak vagyunk egy kicsit lazábban venni a dolgokat, pedig ilyenkor sem árt az óvatosság. Íme, néhány jótanács, amit érdemes átfutni mielőtt online vásárolnál.

  • Ismeretlen (frissen regisztrált) eladó esetében, nagyobb értékű vagy különleges termékek adásvétele kapcsán különösen ajánlott, hogy a vételárat ne utald előre! Ragaszkodj a személyes átvételhez, vagy kérj az eladótól biztosítékot.
  • Járj el nagyobb körültekintéssel, ha újdonságnak számító műszaki cikket jóval a reális piaci ár alatt kínál egy eladó.
  • Érdemes több ajánlatot is megnézni és összehasonlítani.
  • Fontos, hogy minden esetben nézd meg az eladó értékeléseit, és az azokra adott válaszokat.
  • Lehetőleg ne utalj olyan bankszámlára, amelynek tulajdonosa eltér a fiókban megadottól.
  • Ne egyezz bele abba, ha az eladó a Vaterát megkerülve szeretné eladni a terméket, mivel ez megnehezítheti az utólagos reklamációt.
  • Vásárlás, licitálás előtt tudj meg minden információt a termékről, fizetésről és szállításról. Próbálj meg a lehető legtöbbet írásban kommunikálni az eladóval!

Köszönjük a figyelmedet és további jó karácsonyi készülődést kívánunk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.