Fontos! Biztonsági információk jelszavaddal kapcsolatban!

Figyelem! Tudomásunkra jutott, hogy rosszindulatú felhasználók olyan módon igyekeznek más felhasználók fiókjait megszerezni, hogy e-mailben, a Vatera nevében jelszócserére hívják fel a figyelmet, egyben fel is ajánlva több jelszót.

Az Allegro Group HU Kft. piacterei (www.vatera.hu, www.teszvesz.hu) SOSEM kérnek vagy küldenek ki jelszót felhasználóinak!

Ha ilyen tartalmú üzenet érkezik bármilyen e-mail címről, haladéktalanul lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal! Semmi esetre se teljesítsd az ilyen e-mailekben kiküldött utasításokat!

Nagy erőkkel dolgozunk a tettesek felkutatásában, hogy továbbra is biztonságosan kereskedhess az oldalunkon. Igyekszünk minél előbb felgöngyölíteni az ügyet, de ehhez az is szükséges, hogy a különféle levelekben kapott jelszavakra sose cseréld le a már meglévő, sajátodat!

Saját fiókod biztonsága érdekében köszönjük az együttműködésedet!

Üdvözlettel,A Vatera és Teszvesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.