Fogjunk össze a győri kosaras lányokért! – Jótékonysági aukció

Néhány napja egy kivételes összefogásnak lehettünk tanúi. A hazai legnagyobb konkurens sportcsatornák az üzleti érdekeket félretéve egymás mellé álltak, hogy segíthessenek a tragikus balesetet elszenvedett Győr női kosárlabda csapatának.

A Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület a Digi Sport, a Sportklub, a Sport TV által felajánlott értékes relikviákból befolyó összeggel szeretné támogatni az áldozatok hozzátartozóit és a balesetben megsérült sportolókat. Csatlakozz Te is a rendkívüli felajánlásokhoz október 16.-ig! Licitálj az értékes sportrelikviákra vagy segíts támogatói jegyek vásárlásával!

Már csak néhány óra és véget érnek a tragikus balesetet elszenvedett kosárlabda csapatért induló jótékonysági aukciók! Állj ismét egy jó ügy mellé, lájkold vagy küldd tovább ismerőseidnek ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson!

KÖSZÖNJÜK szépen minden licitálónak és támogatói jegy vásárlónak a segítséget!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.