Őszi sminkpaletta

Ez az évszak igazi Kánaán a sminkelni kedvelőknek, hiszen sem a hőség, sem a jeges időjárás nem szól közbe a szépülés folyamatába. Az idei smink divat igazán nagylelkű, a drámaitól egészen a natúr árnyalatokig szinte minden trendinek számít. Ragadj Te is ecsetet és varázsolj új arcot magadnak!

Feltűnő ajkak
Az idei ősz legszebb és talán legnehezebb trendje, hiszen egy feltűnő színű száj megfestése nem a legegyszerűbb feladat. Használj ecsetet a felvitelhez, válassz bátran széles rúzs kínálatunkból és ejtsd ámulatba környezetedet.

Drámai pillantások
60-as éveket idéző füstös szemek és óriás pillák! Ez az a stílus, ami szinte mindenkinek jól áll. Szemfesték, szemceruza, szempillaspirál, sőt műszempilla is megtalálható a Vaterán. Próbáld ki Te is, majd ne felejtsd el begyűjteni az elismerő pillantásokat.

Minimalista
Idén is népszerű a „kevesebb néha több” elve! A láthatatlan smink csodákra képes! Ellenőrizd le sminktáskádat, szerezd be a hiányzó kellékeket és legyél természetesen gyönyörű egész nap!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.