Elegáns, bőr, átmeneti? Válassz kabátot!

Bár még nem repkednek a mínuszok, mégis kizárt, hogy melegebb ruhanemű nélkül induljunk útnak a csípős reggeleken. Beszerezted már az idei kabátodat vagy még mindig a tavalyelőtti darabot hordod? Kattints bátran ruházati kategóriánkra és találd meg legújabb kedvencedet! Több ezer kabát közül választhatsz pénztárcádnak, ízlésednek megfelelően a női és férfi részlegből egyaránt!

Elegáns
Ha elegáns stílusra vágysz, válassz a szebbnél szebb szövetkabátok közül vagy szerezz be egy melegebb blézert, ami tökéletesen megfelel egy őszi délutánon. Ha kedveled a laza, elegáns vonalat, akkor nézz körül a poncsók között!

Sportos
Legyen elsődleges szempont a kényelem és a minőség! Nézd végig a legkedveltebb sportmárkák választékát (Nike, Abercrombie, Columbia), és biztosan megtalálod az igazit!

A farmerból és a bőrből készült kabátokat direkt nem soroltuk egyik kategóriába sem, hiszen kiegészítőktől és a ruházatunk többi darabjától függően a sportos és az elegáns vonalban is tökéletesen megállják a helyüket! A választás a Te kezedben van, viselj olyan ruhadarabokat, amelyek nemcsak híven tükrözik stílusodat, de megvédenek a szeszélyes időjárástól is!

Kellemes őszi hétvégét és jó vásárlást kívánunk!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.