Őszi divat: mi felkészítünk az új szezonra!

A szeptember egy izgalmas időszak a gyerekek életében: új feladatokkal, helyzetekkel és barátokkal. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő hátteret nyújtsunk nekik, legyen szó étkezésről, biztonságról vagy akár a ruházkodásról. Az utóbbiból igyekszünk mi is kivenni a részünket, íme néhány őszi ajánlat, ami alapvető fontossággal bírhat egy gyerkőc életében.

Iskola, óvoda
Az időjárás változatossága miatt fontos a réteges öltözködés! A foglalkozásokon általában meleg van, így bőven elég egy rövidnadrág, póló kombináció. A lényeg, hogy könnyen kezelhető legyen és a kicsi önállóan tudjon öltözködni. Kislányoknak a kényelmetlen harisnya helyett válaszd inkább a leggingset.  Lábbelik esetén az ovisoknál részesítsd előnyben a tépőzáras változatot, illetve váltócipőből válaszd a kényelmes szandálokat, bebújós cipőket.

Játszótér, sport, kirándulás
Ősszel rengeteget lehet kirándulni, sétálni, leveleket, terméseket szedni a kicsikkel. Szerezz be esőkabátot, gumicsizmát, így időtől függetlenül lehettek a szabadlevegőn! Fontos, hogy csak kényelmes, a szabad mozgásban nem gátoló ruhákat adj a gyerekre! Egy pamut hosszúnadrág, pulóver és egy meleg mellény jó szolgálatot tehet a játszótéren és sportolás közben is. Ne feledkezz meg a megfelelő őszi fejfedőről sem! Gyerekeknél különösen fontos a méret. Vásárláskor figyelj a centikre, ha szükséges még licitálás előtt kérdezz az eladótól!

Otthon
A hidegebb idő beköszöntével egyre többet leszünk otthon. Alakítsd úgy gyermeked ruhatárát, hogy mindig legyen kéznél kényelmes szabadidőruha, papucs. Az éjszakához is van néhány ötletünk, vásárolj vidám pizsamát és ágyneműt, így az alvás is könnyebben fog menni!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.