Őszi divat: mi felkészítünk az új szezonra!

Bármennyire is kedveljük a nyarat, kénytelenek vagyunk belátni, hogy beköszöntött az ősz! Szomorkodni azért nem érdemes, hiszen az évszakváltásra hivatkozva végre van okunk a ruhavásárlásra! Látogass el hozzánk és frissítsd fel ruhatárad! Vásárolj az őszi szezon igényei szerint és töltsd fel olyan ruhadarabokkal gardóbod, amelyekre tényleg szükséged van!

Felsőruházat
A nappali időszakban még bőven elég egy pulóver, de ha a réteges öltözködés híve vagy, akkor a garbó mellény kombináció a tökéletes megoldás. Fázósabbaknak szívből ajánljuk a kötött holmikat!

Nadrág, szoknya
Ebben az időszakban viselj melegebb anyagokból készült ruhaneműket! Remek szolgálatot tehet egy vastagabb farmer, kordnadrág és a hölgyek kedvence a leggings. Szoknyából szintén érdemes kordból vagy gyapjúból készült darabokat választani.

Kabát
Hogy elkerüld a zsúfoltságot a szekrényben, válassz olyan kabátot, ami nemcsak a hűvös reggeleken, hanem az eső ellen is véd. Válogass bátran kínálatunkból, bőrdzseki, szövetkabát és a mostanság slágernek számító pulcsi-kabát is megtalálható a TeszVeszen!

Lábbeli
Ez esetben is készülj fel az időjárás viszontagságaira! Válassz olyan lábbelit, amely megvéd a hideg pocsolyáktól. Szürke, esős hétköznapokon bakancs vagy bokacsizma, napsütésre pedig a meleg mokaszin a legjobb választás.

Kötelező darabok
Vannak bizonyos ruhaneműk, amelyek nélkül szinte lehetetlen a létezés az őszi időszakban! Szerezz be esernyőt, esőkabátot és gumicsizmát, hogy semmi ne érjen felkészületlenül!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.