Amikor a segítség tűsarkakon érkezik!

Ne feledjétek, hogy péntek délutánig van lehetőségetek megszerezni Horváth Éva által felajánlott ruhákat és Sugarbird cipőket! Az alábbi linken található márkás ruhadarabok nemcsak tulajdonosuk miatt különlegesek, hanem a tavalyi jótékonysági aukcióhoz hasonlóan egy újabb nemes célt is szolgálnak! Éva ez alkalommal is két beteg gyermeket nevelő családnak szeretne segíteni. A szeptember 6-ig tartó árverésekből befolyt teljes bevétel a Gyermekmentő Alapítvány számlájára kerül! Licitálj Te is, hogy közösen járuljunk hozzá a gyermekek gyógyulásához!

Az alábbi néhány tavalyról idézett sorral szeretnénk megköszönni minden licitálónak és linkmegosztónak, hogy hozzájárul a jótékonysági aukcióhoz!

„Éva a Gyermekmentő Alapítvány által támogatott sok család közül választott ki két kisbeteget, akik között kettéosztotta a befolyt összeget. Az egyik választott Eszter súlyosan mozgássérült 11 éves beteg kislány, aki oxigénhiányos állapotban, koraszülöttként született. Horváth Éva velünk együtt látogatott el egy péntek délelőtt Eszter otthonába, és személyesen adta át a 100.000 Ft-ot az édesanyának, aki meghatódottsággal és nagy örömmel fogadta az adományt.

A találkozó annyira jól sikerült, hogy a mosolygós, visszahúzódó kislány megosztotta velünk pogácsa falatozás közben mi a kedvenc tantárgya, mesélt a kezelések nehézségeiről, nővéréről és azt is megtudtuk, hogy mennyire figyelmes és szófogadó édesanyjával szemben.

A másik Éva által választott támogatott, Balázs 14 éves értelmi fogyatékos, mozgássérült, anyagcsere betegségben szenvedő és folyamatos ápolásra szoruló kisfiú. A család szintén 100.000 Ft-os adományban részesült, hogy a mindennapok nehézségeit és a betegség által okozott fáradalmakat elviselhetőbbé tegye. Az édesanya, a nagymama, Balázs és kisöccse fogadott minket otthonukban, ahol meséltek nekünk kicsit az életükről.

Elmondták, hogy Balázst gyomorszondán keresztül táplálják már hosszú évek óta, de az orvosok szerint sajnos már javulás nem várható az állapotában. A szívszorító helyzet ellenére, amikor Balázs arcán többször is megláttuk a hatalmas mosolyt, akkor tudtuk mi segít a szülőknek is átvészelni ezt a nehéz helyzetet. Alapítványunknak nagyon megtisztelő volt, hogy a sok alapítvány közül ránk esett a választása a műsorvezető asszonynak. „
(forrás: gyermekmento.eu)

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.