Licitálj, hogy újra segíthessünk!

Talán még emlékeztek a tavaly nyári jótékonysági aukcióra, ahol Horváth Éva kedvenc ruhái kerültek kalapács alá. Akkor a sikeres aukcióknak köszönhetően két beteg kisgyermekes családot sikerült támogatnia. Idén hasonló sikert remélve szeretne segíteni a Gyermekmentő Alapítvány kis betegein, így Éva most újra gardróbot ürített! Legutóbb az általa tervezett Sugarbird ruhák kerültek kalapács alá, most a ruhák mellett több igen csinos cipő is új gazdára vár.

A szeptember 6-ig tartó jótékonysági aukciókon Éva kedvenc ruháira licitálhatsz!  Az árverésekből befolyt teljes bevétel a Gyermekmentő Alapítvány számlájára kerül! Licitálj Te is, hogy közösen járuljunk hozzá a gyermekek gyógyulásához!

Horváth Éva ruhái a TeszVeszen »

“Nagyon örültem neki, hogy újra lehetőségem nyílt a magam módján segíteni az Alapítvány munkáját. A családomban mindig is alapvető érték volt, hogy elfogadjuk a sérülteket, és támogassuk a rászorulókat. Ezért is annyira a szimpatikus, amit a Gyermekmentő Alapítvány tesz a beteg gyermekkel élő családokért. Örülök, hogy rövid időn belül már másodszor tudunk együttműködni az alapítvánnyal és a TeszVesszel. Az aukcióból befolyt összeget természetesen ismét az alapítvány javára ajánlom fel.”

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.