Rendszerszintű változások a Teszveszen

Tisztelt Felhasználóink!

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni benneteket a TeszVeszen hamarosan érvénybe lépő, rendszerszintű változtatásokról.

2013. augusztus 21. 10:00-tól megszűnik a “Zárt aukció”, az “Indulási dátum előtti listázás”, a “Csere” és “Az én ajánlatom” kiemelések; a “Második lehetőség” opció, valamint az “Erre vágyom” szolgáltatás.

A fenti opciók megszűnésével kapcsolatos tudnivalók részletesen:

Zárt aukció
A zárt aukció kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már a zárt aukció kiemelés nélkül indulnak újra. Kérjük a zárt aukciót használó eladóinkat, hogy fokozottan ügyeljenek az érintett termékeikre!

Aukció indulási dátuma előtti listázás
Az indulási dátum előtti listázás kiemelést a 2013. augusztus 21. 10:00-ra vagy azt megelőző időpontra időzített indulási dátummal feltöltött aukciók esetében lehet utoljára igénybe venni. A fenti időponton túli indulási dátummal rendelkező aukcióknál már nem választható ez a kiemelés.

Csere
A csere kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már a csere kiemelés nélkül indulnak újra. A fenti időpontban még nyitott cseretranzakciók természetesen lebonyolíthatóak.

Az én ajánlatom
Az én ajánlatom kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. Az érintett aukciókra az aukciók lejártáig tehetőek ajánlatok, amelyek elfogadására az ajánlat megtételekor meghatározott időtartam áll az eladó rendelkezésére.
A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már Az én ajánlatom opció nélkülindulnak újra.

Második lehetőség opció
A második lehetőség opció a 2013. augusztus 21. 10:00 után befejeződött aukciók esetében már nem lesz elérhető. A fenti dátumot megelőzően befejeződött aukciók esetében az eladó továbbra is használhatja a lehetőséget.

Erre vágyom szolgáltatás
Az Erre vágyom termékek feltöltésének lehetősége 2013. augusztus 21-ével megszűnik. Az ezen a napon még aktív Erre vágyom termékek 2013. augusztus 30-ig lesznek láthatóak, a termékekre eddig lehet felajánlásokat tenni.

A fenti változások a díjköteles szolgáltatások díjait nem érintik. A díjköteles szolgáltatások a megszüntetésig a Díjtáblázatban foglalt árakon érhetők el.

Üdvözlettel:

A TeszVesz.hu Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.