Miért jó jónak lenni?

Miért jó a művészet és mire jó az elkészült műalkotás? Lehet festmény, szobor, grafika vagy akár egy dal, a lényeg a különleges pillanat, amelyet adni képes. Megszólít, érzelmeket kelt, gondolatokat ébreszt, vagy egyszerűen csak gyönyörködtet. Egy fiatal művész pályakezdése manapság szinte lehetetlen, így nagy örömünkre szolgál, hogy részt vehetünk a segítésben. Légy Te is jó és tarts velünk, támogasd az újdonsült alkotókat!

Az EFOTT szervezői legendás zenekarok és sztárok által felajánlott relikviák eladásából befolyt összeggel szeretnék támogatni az új művész generációt. Péntekig licitálhat többek között a Tankcsapda, Beatrice, Ganxta Zolee és a The Carbonfools értékes dedikált tárgyaira. Kattints erre a linkre és szerezd meg a különleges relikviákat! »

Az árverésekből befolyt összeget az Alkotóház (amaHÁZ) fenntartására fordítják, ahol az Amadeus Művészeti Alapítvány újonnan felfedezett tehetségei alkothatnak.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.