Nyári lábbelik – nem mindegy mit hordunk!

Talán a hölgyekre illik a legjobban az a mondás, miszerint ahány nyár, annyi szandál! Gondoltál már arra, hogy ez a sokak által kedvelt lábbeli szinte egyidős az emberiséggel? Egyszerű szerkezetének köszönhetően a szandált már őseink is szívesen hordták, nemcsak azért mert jól mutatott, hanem mert megvédte viselőjét az út porától és a természet viszontagságaitól. Az évszázadok során néha háttérbe szorult, de népszerűsége a 20. század óta ismét töretlen, a divatirányzatok állandó eleme.

Az évek során újabb és újabb modellek kerülnek élvonalba, a népszerű római-gladiátor saruk után, már kismillió változatban kaphatunk éktalpú és telitalpú szandálokat is. Ne feledd, hogy mielőtt vásárolni indulnál érdemes nálunk is lecsekkolnod a választékot! Válassz bármilyen típust, egy szép szandál mindig kiemeli a lábat, és hangsúlyozza a nyári életérzés szabadságát. Nekünk idén nyáron ők a kedvenceink! És Neked?

Gladiátor szandál »
Saru »
Éktalpú szandál »
Platform szandál »

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.