EFOTT jótékonysági aukció

Az EFOTT hazánk legnagyobb múltú zenei és kulturális rendezvénye, éppen ezért a szervezők kiemelten fontosnak tartják a művészek, művészetek támogatását. Az idei fesztiválnak már vége, most mégis egy fontos eseményre hívunk!

Licitálj az alábbi EFOTT jótékonysági aukciókon és támogasd a tehetségeket! Az aukciókban licitálható értékes relikviákat a Zánkán fellépett hazai zenészek ajánlották fel! Kalapács alá kerül egy Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt, dedikált magyar zászló ByeAlextól, tankcsapdás pengetők, Dévényi Tibi bácsi pontos (pöttyös) labdája, valamint egy Korda Gyuri bácsi által dedikált pókerkészlet. Kattints erre a linkre és szerezd meg a különleges relikviákat! »

Az árverésekből befolyt összeget az Alkotóház (amaHÁZ) fenntartására fordítják, ahol az Amadeus Művészeti Alapítvány újonnan felfedezett tehetségei alkothatnak.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.