Fontos közlemény a TeszVeszt érintő jövőbeli változásokról!

Kedves Felhasználók!

Az elmúlt időszakban már több újdonságot vezettünk be az oldalon, ilyen a főkategóriák lecserélése, a menüpontok megváltoztatása. Mindezekkel együtt elértünk a megújulás egy olyan pontjára, hogy most már az Általános Felhasználási Feltételeken (ÁFF) is változtatnunk kell.

Mivel az online piactér megújítása nagyrészt központi irányelvek alapján történik, ezért szükségesek egyéb technikai jellegű változások is. Ezek egyike, hogy ha az eladó 21 napig nem értékeli a tranzakciót, akkor az sikeres adásvételnek minősül. Erre azért van szükség, mert a visszajelzések hiányában követhetetlenné válik a tranzakció sorsa. Ugyancsak július elsejétől érvényes az a módosítás, hogy a TeszVesz fenntartja jogát, hogy a felhasználó számára akkor is számlát bocsásson ki, ha az egyenlege nem éri el a 300 Ft-ot.

E-kereskedelmi piactérként nem mehetünk el az internet fejlődése mellett sem természetesen. Egy közelmúltbéli felmérésünk szerint például a felhasználók döntő többsége már régen áttért az e-fizetésre (legyen szó banki átutalásról, vagy éppen fizetési szolgáltatóról), és sárga csekkel csupán a teszveszezők elhanyagolható hányada fizet ma már. Emiatt július 1-től meg is szüntetjük ezt a fajta fizetési lehetőséget. Aki még korábban igényelt sárga csekket, az augusztus végéig még nyugodtan fizethet vele.

Tisztában vagyunk vele, hogy a teszveszező törzsközönség szinte vakon ismeri már az oldal működését, megszokta, megszerette azt. Minden újító szándékot a Ti elégedettséget és a TeszVesz gördülékeny működése vezet.

Üdvözlettel,
TeszVesz csapat

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

2 hozzászólás

 
  • Harmati Gáborné szerint:

    Tisztelt Cím!
    Az rendben van, hogy változtatásokat hajtanak végre, de ez nem hogy megkönnyítené, hanem még nehezebbé teszi a kereséseket, illetve az elérhetőségeket. Pl. változtatás a menü pontban: 1./ Hol találom meg az Antik, régiség alatti vásárlással kapcsolatos dolgokat? Ez az első, amit észrevettem, de ha tovább folytatom biztos vannak olyan dolgok, amik nem megkönnyítik, hanem éppen az ellenkezőjét váltja ki a keresésnek, megnehezítik a keresést. Nem értem miért van erre szükség? Mire jók ezek a változtatások? A már jól megszokott dolgokat újra fel kell fedezni és a felfedezés sokkal több időt és energiát vesz el tőlünk. Köszönöm szépen, csak annyit szerettem volna megjegyezni, mivel most látom milyen dolgok kerültek átszervezésre. Még egyszer köszönöm. További szép napot! Üdvözlettel: Viola-50

  • Pappné Szilágyi Anikó szerint:

    A keresési funkció óriási visszafejlődésen ment át. Csapnivaló és használhatatlan. Ami jó volt, miért kell elrontani? Várható ebben érdemi fejlődés/fejlesztés?

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.