Fontos változás a TeszVeszen!

Kedves Felhasználók!
“Feltűnő” újdonsággal találkozhattok ma a TeszVeszen, amellyel újabb lépést kívánunk tenni a megújulás felé. Ahogy arról korábban már írtunk, igyekszünk együtt haladni az e-kereskedelem újdonságaival, legyen szó technikai vagy trendszerű változásokról, de ugyanígy igyekszünk figyelembe venni a felhasználói kéréseket.

Ezúttal egy látványosabb, de éppen az egyszerűséget célzó újítást vezettünk be: a meglévő főkategóriákat több helyen összevontuk, a trendeknek megfelelően átalakítottuk, és végeredményben 9+1 osztályba soroltuk őket. Sőt, a bal oldali függőleges helyzetből, az új trendeknek megfelelően vízszintesen és középre helyeztük az osztály menüsort.

A jövőben a főoldalon Autó-motor és alkatrész, Divat és szépség, Műszaki cikk és mobil, Gyerek és baba, Gyűjtemény és művészet, Kultúra és szórakozás, Otthon és kert, Sport és szabadidő, Szolgáltatás és iroda, osztályokkal valamint egy úgynevezett “Összes” gyűjtőosztállyal találkozhattok. Utóbbi gyakorlatilag a 9 osztály egyben.

Fontos tudni, hogy ez a változás nem érinti a termékfeltöltés folyamatát, ahova nem épülnek be az osztályok.

Tisztában vagyunk vele, hogy többségetek már betéve ismeri az oldalt, és nem mindenki rajong az újításokért. Ugyanakkor az újítások bevezetését a minél jobb kiszolgálás miatt hajtjuk végre, s reméljük ezek a változtatások mielőbb elnyerik az Ti tetszéseteket is.

Üdvözlettel,
A TeszVesz csapat

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.