Praktikák a nyári munkaidő megkönnyítésére

Szikrázó napsütés, virágillat és madárcsivitelés! Kinek van ilyenkor kedve dolgozni? Dobd fel az irodai hangulatod néhány ötlettel és meglátod, máris jobban megy majd a munka és könnyebben kitartasz a jól megérdemelt nyári szabadságodig!

Szobanövény
Varázsolj mini dzsungelt az asztalodra! Ne gondolj nagy dolgokra, elég egy vagy két kis cserepes növény, és ami a lényeg, hogy nemcsak szép, de a szoba levegőjét is tisztítja.

Zen asztali kert
Ha stresszes a munkád, akkor a Zen asztali kertet neked találták ki! A kertészkedés kitisztítja az elmédet, megnyugtat és elválaszt egy időre a rohanó élettől.

Színes dekoráció
Vedd magad körül vidám, színes tárgyakkal! Válassz olyan apróságo(ka)t, amelytől biztosan jókedvre derülsz, így nemcsak a környezeted, de Te magad is pozitív hangulatban töltheted a munkaidődet.

Képek
Csempéssz be néhány felejthetetlen pillanatot az irodába! Egy szép fotó, bekeretezve lesz igazi emlék, amit büszkén megmutathatsz a kollégáidnak, főnöködnek.  😉

Ventilátor
A legtöbb helyen már légkondi működik, de ha nálatok még nincsen, akkor érdemes összedobni a kollégákkal egy ventilátorra, így a kánikulában is lesz némi légmozgás az irodában.

Jó munkát és kitartást kívánunk a nyári szabadságodig!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.