Színek ereje

Gondoltál már arra, milyen fontos a környezetünk és a ruházatunk színe a mindennapokban? Induljunk csak ki a mai szürke, esős napból. Az időjárás nem kényeztetett minket napfénnyel, de ha a megfelelő színű ruhát vagy kiegészítőket veszed elő a gardróbból, akkor biztosan jó hangulatban fog telni a napod. Nézd meg milyen színek, milyen problémákra adhatnak megoldást és használd az erejüket, amikor szükséged van rá!

Piros
A piros szín optimista, aktivitásra serkentő, a mozgás és a szenvedélyes élet színe. Növeli a vitalitást és belső erőt, javítja a vérkeringést és az anyagcserét.

Narancssárga
Vidámságot hozó szín, mely segít a fáradtság vagy akár a depresszió leküzdésében is. Pozitívan hat a hangulatra, ösztönzi az optimizmust.

Sárga
A sárga a nap, a fény és a frissesség színe. Éberen tart, fokozza a koncentrációt és segít a kommunikációban.

Zöld
Az egészség színeként is emlegetik. Gyógyító, nyugtató hatása van, ösztönzi a harmóniát, békét és egyensúlyt. Felemeli a hangulatot és relaxál.

Kék
Ez a szín nyugtat és ellazít, ezáltal pozitívan hat az álmatlanságra. Tanulásnál segít a koncentrálásban.

Rózsaszín
A romantika, az ártatlanság és a nőiesség színe. Önbizalmat és magabiztosságot sugall, tónustól függően nyugtató, pihentető vagy vitalizáló hatása van.

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.