Korrekció: direkt marketing megkeresések

Kedves Felhasználóink!

A nemrégiben kiküldött hírlevelet elolvasva több felhasználó is jelezte számunkra, hogy továbbra sem szeretné, ha az e-mail címét harmadik félnek adnánk ki. Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, erről szó sincs! Az aggodalmat egy félreérthető mondat okozta.

Valóban szeretnénk a jövőben új direkt marketing eszközöket is használni, hogy első kézből értesüljetek a Vatera/Teszvesz újdonságairól, a kiemelt ajánlatokról, a piacterek kínálatáról, illetve minden olyan új fejlesztésről, amely titeket érdekelhet.

Azonban az említett postai úton, vagy éppen SMS-ben történő megkeresést is mi magunk, azaz a Vatera/Teszvesz végezné, és nem egy harmadik fél! Így az  adataitokat, ahogy az a társaságunk előírásaiban is szerepel, nem adjuk ki harmadik félnek, ahogy a jövőben sem kívánunk ilyen lépést tenni.

Amennyiben valamely felhasználó nem kíván ilyen értesítéseket kapni, úgy természetesen lehetősége van az ezekről történő leiratkozásra is a Hírlevélen belül.

Üdvözlettel,
A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.