Újra 1 Ft-os aukciók!

Örömmel jelenthetjük be, hogy ismét itt vannak a közkedvelt 1 Ft-os aukciók! Május 6. és 19. között minden nap vadonatúj, értékes termékek kerülnek fel az oldalra, minimálár nélkül és mind 1 forintról indítva! Kövesd oldalunkat, licitálj és szerezd meg remek ajánlatainkat kedvező áron! Ez alkalommal is a legnépszerűbb termékek közül válogathatsz, licitálj digitális fényképezőgépre, LCD TV-re, wellness hétvégére vagy az újdonságnak számító Vatera és EFOTT ereklyékre! Nézd meg jelenleg is futó 1 forintról indított ajánlatainkat! »

Az alábbiakban előre válaszoltunk néhány fontos kérdésre, licitálás előtt, kérjük olvasd el!

Miben különlegesek ezek az árverések?
Csak vadonatúj és kifejezetten keresett termékek árverését indítjuk az akció időtartama alatt. Az aukciók különlegessége, hogy minden termék 1Ft-ról indul, minimálár nélkül. Az árveréseken minden esetben ugyanúgy licitálhatsz, mint bármelyik más vaterás vagy teszveszes termékre.

Melyek a résztvevő termékek?
A termékeket a felhasználók által legkeresettebb kategóriákból választottuk ki: laptop, iPhone, tablet, háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, márkás divattermékek, utazások, ékszer, óra, különleges vaterás ereklyék és számtalan más termék vár rád!

Mikor kerülnek fel a Vaterára és a TeszVeszre az aukciók?
2013. május 6. és 19. között minden nap újabb és újabb 1 Ft-os kiemelt aukciókra lehet licitálni.

Mikor járnak le az egyes aukciók?
Minden aukció 7 napig tart. Az egyes aukciók pontos lejáratát, tehát a licitálás határidejét mindig az adott aukció terméklapján találhatod.

Hol tudom átvenni és hogyan tudom kifizetni a terméket?
Ha nyersz az aukción, a megvásárolt terméket az azt forgalmazó partnerünknél tudod átvenni, és neki kell kifizetned a vételárat is. Egyes partnereinknél lehetőség van személyes átvételre is, de minden esetben választhatod a postai illetve futár általi kézbesítést.

A licitált termék oldalán bővebb információt találsz az adott termék szállítási és fizetési feltételeiről.

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.