Ötletek gyerekszobákhoz

Sok kisgyermekes család van a TeszVeszen, így neked is biztosan ismerős az állandóan káoszos gyerekszoba és a rendetlenséget természetesnek vevő csemete. Ha a szoba ráadásul kis mérettel párosul, akkor a szülőnek mindennapos szélmalomharccá válik a rend megtartása. De mit lehet, mit érdemes tenni egy kicsi gyerekszobában, hogy megelőzzük a zűrzavart? Nézzünk meg három alapvető problémát és a lehetséges TeszVeszen is beszerezhető megoldásokat!

Állandó rumli

Meglehetősen ritka az olyan lurkó, aki önként és dalolva pakol el minden este a szobájában. Szerezz be játéktárolókat, például egy nagy ládát, több dobozt vagy kosarakat, így legyen bármekkora a fejetlenség, 5 perc alatt egyszerűen rendet lehet vágni a szobában!

Kevés játékhely

Néhány négyzetméternyi területen meglehetősen nehézkes a szaladgálás és a mókázás, ezért fogadd meg a tanácsunkat és használj ki minden falat és sarkot a szobában! Fúrj polcokat a falra és szerezz be ágy alá is beférő tároló dobozokat. A galériaágy is jó megoldás, remek hencsergőt vagy tanulósarkot alakíthatsz ki alatta. Egy puha shaggy szőnyeg vagy egy nagyobb szivacs tökéletes terepe lesz a játéknak!

Testvérek egy szobában

Előfordul, hogy több gyerkőc nevelkedik egy szobában, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hangulatban telnek az évek. Az alvás megoldására a legjobb választás az emeletes ágy, de mivel mindenkinek szüksége van némi egyedüllétre, használjatok a szobában térelválasztó polcot vagy függönyt az életterek elválasztására.

Ha van még kedved némi inspirációhoz, akkor kattints és nézd meg gyerekszoba gyűjteményünket a Pinteresten!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.