1 Ft-os aukciók!

Mennyire vagy jó licitáló? Most igazán megéri letesztelned a tudásod! Vadonatúj, értékes termékeket indítunk 3 héten keresztül 1 forintról, minimálár nélkül! Kövesd oldalunkat, licitálj és szerezd meg remek ajánlatainkat kedvező áron! Kattints erre a linkre és válogass a legnépszerűbb termékeink közül, licitálj az iPhone-ra, a wellness hétvégékre vagy a márkás ruházati termékekre!

Az alábbiakban előre válaszoltunk néhány fontos kérdésre, licitálás előtt, kérjük olvasd el!

Miben különlegesek ezek az árverések?
Csak vadonatúj és kifejezetten keresett termékek árverését indítjuk az akció időtartama alatt. Az aukciók különlegessége, hogy minden termék 1Ft-ról indul, minimálár nélkül. Az árveréseken minden esetben ugyanúgy licitálhatsz, mint bármelyik más vaterás vagy teszveszes termékre.

Melyek a résztvevő termékek?
A termékeket a felhasználók által legkeresettebb kategóriákból választottuk ki: laptop, iPhone, tablet, háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, márkás divattermékek, utazások, ékszer, óra, különleges vaterás ereklyék és számtalan más termék vár Rád!

Mikor kerülnek fel a Vaterára és a TeszVeszre az aukciók?
2013. február 18. és március 3. között minden nap újabb és újabb 1 Ft-os kiemelt aukciókra lehet licitálni.

Mikor járnak le az egyes aukciók?
Minden aukció 7 napig tart. Az egyes aukciók pontos lejáratát, tehát a licitálás határidejét mindig az adott aukció terméklapján találod.

Hol tudom átvenni és hogyan tudom kifizetni a terméket?
Ha nyertél az aukción, a megvásárolt terméket az azt forgalmazó partnerünknél tudod átvenni, és neki kell kifizetned a vételárat is. Egyes partnereinknél lehetőség van személyes átvételre is, de minden esetben választhatod a postai illetve futár általi kézbesítést. A licitált termék oldalán bővebb információt találsz az adott termék szállítási és fizetési feltételeiről.

Sikeres licitálást kívánunk!
A TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Akció-játék, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.