Játsszunk otthon!

Játszani jó! Mégis sokan elfelejtjük, hogy mennyivel jobb lenne esténként a sorozatok bámulása helyett inkább játszani egy nagyot. Még szerencse, hogy szinte minden teszveszes családban akad néhány lelkes gyerkőc, aki örömmel felhívja az előbbi mondatra elfásult szülei figyelmét!

És hogy ezt honnan tudjuk? A válasz nagyon egyszerű! A Játék kategória óriási népszerűségnek örvend. Rengeteg alkategóriájával és még több aukciójával minden régi és új látogató figyelmét felkelti. Ráadásul nem telik el úgy hónap, hogy ne kerüljön fel valamilyen játék eszköz vagy márka a teszveszes toplistára!

Szeretnénk most megmutatni 2013 legnépszerűbb játék alkategóriáit, márkáit és keresőszavait, mazsolázzatok a csemetékkel együtt kedvetekre (a szavakra kattintva azonnal megnézhetitek a választékot)!

Kategória Márka Keresőszó
Játékkonzol, játék Monster High Trambulin
Lego, Duplo Lego Hintaló
Babajáték Fisher Price Diavetítő
Babázás, játékbaba Verdák Hinta
Társasjáték Disney Babaház

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.