TeszVesz tippek – A licittörlés funkció helyes használata

Gyakori probléma a licittörlési lehetőség szabálytalan használata, ezért a mai tippünkben abban szeretnék segíteni, hogy mire ügyelj a funkció használatakor, hogy az megfeleljen a TeszVesz szabályainak.

Ha a termékre érvényes licit érkezett, utána azt már nem megengedett más módon értékesíteni és erre hivatkozva a terméklapon megtett liciteket törölni!

Ez a szabálytalanság az eladó inaktiválását vonhatja maga után. A licittörlés csak abban az esetben használható, ha az áru tönkrement vagy jelentős változás történt az állapotában.

Köszönjük a figyelmedet!

További jó aukciózást kíván

a TeszVesz Csapata!

Az előző részeket az alábbi linken érheted el:
1. rész – Termékek szabályos meghirdetése
2. rész – Kapcsolatfelvétel
3. rész – Több termék meghirdetése
4. rész – Szállítás és egyéb költségek
5. rész – Árakkal kapcsolatos tudnivalók
6. rész – Keresőszavak
7. rész – Speciális termékek meghirdetése

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • Suzypecs szerint:

    Itt picit ideges vagyok… Több okból is: 1. nem biztos, hogy egy termék megy tönkre, 2. ember vagyok TÉVEDHETEK, és akár többször is meghirdethetem ugyanazt a terméket,( ami az újraindítás nehézkessége miatt, nem kis bosszúság is) 3. kiderülhet, hogy az aki licitált nem biztos, hogy szeretném partnernek az üzletben. Itt gondolok a minősíthetetlen stílusú, vagy épp kamu vásárlókról, akiknek az értékelései már rég beszélnek, ámde a teszvesz, vagy vatera úgy gondolja, hogy még nem zárja ki a felhasználót. Mindazonáltal jó lenne, ha máshogy nem teszvesz/vatera ügyfélszolgálat segítségével valóban lehetne törölni az aukciókat. Az eladókat nem kis idegességtől, a vásárlókat pedig kevesebb semleges értékeléstől mentené meg. Nem hiszem, hogy ezen aukciók jutaléka akkora pluszt jelent, hogy ezért inkább az itt értékesítők erősen gondolkodjanak más alternatívákban is. Magam is már más csatornákat használok… Picit felhasználó barátabban. KÖSZÖNÖM!

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.