Itt a farsang, áll a bál!

Máris eltelt egy újabb esztendő és újra itt a farsangi szezon! Februárban néhány óra erejéig mindenki maskarát ölt, de a legjobban mégis a gyerekek élvezik a különleges átváltozást. A srácoknak óriási élmény más bőrébe bújni, a szülőknek pedig nem egyszerű feladat évről-évre valami újat kitalálni.

Szeretnénk Nektek ebben segíteni, gyertek és keressetek a csemetékkel együtt maskarát a TeszVeszen! A több ezer jelmez közül biztosan mindenki rátalál az „igazira”, hiszen a már hagyományosnak számító hercegnős, boszis, pókemberes és kalózos jelmezek mellett találhattok különleges, egyedi készítésű darabokat is. Ha saját ötletből készíted a jelmezt, akkor is érdemes benézni a TeszVeszre, hiszen rengeteg kiegészítőt rejt az oldal.

Ha még nincs ötlet, akkor nézz be a TeszVesz Pinterest oldalára, ahol folyamatosan bővül a farsangi tábla! 😉

Jó szórakozást!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.