Hó show

Hiába emlegeted sóvárogva a tavaszt, januárban nem érdemes ábrándozni! Használd ki inkább a tél adta lehetőségeket, és irány a csípős szabad levegő! Hóból nem volt hiány a héten, de ha hihetünk az időjósoknak, akkor a java még csak most jön. Persze, ha komolyan gondolod a síelést és szeretsz biztosra menni, akkor érdemes a határon túl sípályát keresni. Kattints ide és szervezd meg rajtunk keresztül a téli kiruccanást! Válogass a mindig havas ausztriai, olasz vagy lengyelországi wellness síutak közül!

Ha nem szeretsz felszerelést bérelni vagy jobban szeretsz saját cuccban siklani, akkor mindenképpen nézz körül a téli sportok kategóriában! Itt tényleg mindent megtalálsz, legyen az sífelszerelés vagy snowboard. Ne rettenj meg a temérdek aukció láttán, a baloldali keresővel könnyen leszűkítheted a listát, így hamar meglesz, amit keresel.

Na, de nemcsak síelésből áll a világ! Ha nincs mód az utazásra, mert még kicsik a gyerekek, akkor sincs veszve minden, hiszen a szánkózást ők élvezik a legjobban! Csúszkáljatok, hócsatázzatok, építsetek hóembert vagy egyszerűen csak „gyártsatok” hóangyalt! Mókázzatok és élvezzétek ki a hó adta lehetőségeket! Remélem lesz belőle bőven! 😉

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.