Jótékonysági árverés a rénszarvasokért!

A szeretet ünnepe nem maradhat jótékonysági aukció nélkül! Ezúttal a veresegyházi rénszarvasokat szeretnénk segíteni, akik eddig (nem is értjük miért ♥) nem leltek örökbefogadókra. A felhasználók segítségével az elmúlt években futó jótékonysági aukcióból több mint húszmillió forintot sikerült összegyűjtenünk. Most ismét a segítségedet kérjük, mégpedig a Medveotthonban lakó Rudolf és Csillag számára. Ahogy lenni szokott, most is értékes tárgyakat bocsátunk árverésre. Ez alkalommal Kiki, Tokaji Viktor, Harsányi Levente, Szlaby Gyöngyi, Ganxsta Zolee, Kovács Csaba, Dombi Rudolf és Majoross Gergely által dedikált jégkorongmezek kerülnek a kalapács alá.

Az árverés végén befolyt összegből a jégkorong válogatott szeretné örökbe fogadni a rénszarvas testvéreket. Segíts Te is, hogy Rudolf és Csillag méltó módon és immáron szerető szülőkkel együtt kezdhesse el az új évet!
Megnézem a mezeket »

A kedvezményezett adatai: Veresegyházi Állatkert Medveotthon
Számlaszáma: Veresegyház Medveotthon Kft. 66000011-11083229
Képviselő neve: Kuli Bálint

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Jótékonyság, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.