Készülj velünk az ünnepekre!

Olyan gyorsan telnek a hónapok! Kicsit nem figyelsz, és már csak azt veszed észre, hogy ismét eltelt egy év és pár hét múlva újra karácsony. Ilyenkor szoktunk kétségbeesni, hiszen rengeteg a tennivaló az ünnepek közeledtével. Tedd fel magadnak a kérdést: Mit tehetek, hogy boldog karácsonyunk legyen, és én se fulladjak ki Szentestéig?

  • Még mostanában érdemes rászánni a hétvégét vagy szabadnapot egy alapos nagytakarításra. Ha megvan, akkor újévig már napi néhány percnyi munkával könnyedén fenntarthatod a tisztaságot!
  • Írd fel egy papírra, hogy mit fogsz sütni-főzni az ünnepek alatt, és ez alapján készítsd el a bevásárlólistát. Bontsd szét a listát termékek szerint, így azonnal látni fogod, hogy mit kell megvenned a zöldségesnél, a hentesnél és a péknél. Meg fogsz lepődni mennyivel gyorsabban és nyugodtabban zajlik majd a bevásárlás. Ha gyalogosan szoktál piacra járni, akkor szerezz be egy guruló bevásárlótáskát!
  • A karácsonyi lakásdíszeket némi kézügyességgel Te is elkészítheted. Nézz körül a karácsonyi Pinterest táblánkon és csenj el néhány remek ötletet! Ha nincs időd vagy kedved kreatívkodni, nézz körül a TeszVesz ünnepi kategóriájában, már most is óriási a választék!
  • Ha nem tudod, mit ajándékozz a szeretteidnek, akkor ülj le egy üres papírral és kezdj el jegyzetelni! 😉 Menj szépen sorban és írd fel a nevek alá, hogy milyen egy hétköznapja, mivel szokott kikapcsolódni, mi az, ami mindig felvidítja és milyen tervei, álmai vannak a jövőre nézve? Az elkészült lista alapján már könnyedén kitalálhatod, hogy mivel fogod meglepni a szeretteidet idén karácsonykor.

És hogy mikor vásárolj? Bármikor, hiszen a TeszVesz mindig nyitva tart, így bevásárlásra szánt idő csak Tőled függ, mi alkalmazkodunk! Ne felejtsd, hogy most vasárnap gyújtjuk meg az első gyertyát az adventi koszorún! Meghitt és kellemes készülődést kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.