Készülj fel a télre!

Egyelőre vidáman gázolunk a lehullott levelekben, de bármikor megviccelhet az időjárás és ébredhetünk havazásra, fogcsikorgató hidegre. Ha az időjárás tartja a szokásos formáját, akkor tutira egy nap leforgása alatt megyünk át őszből télbe, és ember lánya legyen a talpán, aki ezt teljes nyugalommal el tudja viselni.

Te mennyire állsz készen a télre? Ha még mindig a bikinik foglalják el a fiókodat, akkor talán fogalmazhatunk úgy, hogy nagy bajban vagy! 😀 De pánikra nincs ok, hiszen mi pont ebben tudunk segíteni Neked! Irány a gardrób, ellenőrizd le mi az, amire szükséged lesz az idei télen!

Kabát, dzseki
Minimum két féle kabátra van szükség a téli szezonban. Fontos szempont, hogy legyen kényelmes, meleg és jól variálható, de gondolnod kell az ünnepekre, különleges alkalmakra is.
Meleg kabát
Elegáns, szövet kabát

Csizma
Téli lábbeliből sem árt több pár, hiszen a dögös 10 centis csizmasarok nem mindig előnyös a jégen, és az átázott zokni sem kellemes mínusz 10 fokban. Tehát érdemes többféle helyzetre felkészülni.
Magassarkú csizma
Csizma, bakancs
Hótaposó

Sál, sapka, kesztyű
Szerencsére manapság már nemcsak azért választunk fejfedőt, hogy ne fagyjon le a fejünk, hanem azért is, mert gyönyörű fazonokat lehet kapni! A sál és kesztyű választék is mesés, érdemes többféle szettet vásárolni.
Sapka
Sál
Kesztyű

Derékmelegítő, leggings, lábszárvédő
Valamiért ezek a ruhadarabok soha nem kapnak annyi figyelmet, mint amit megérdemelnének. Öltözhetsz bárhogy, ezek a meleg holmik biztosan megvédenek a hidegtől, ráadásul jól is néznek ki. 😉
Derékmelegítő
Bélelt leggings
Lábszárvédő

Gyerekeknek
A téli ruhák esetében a gyerkőcöknél a „Minél több van, annál jobb!” elv a működőképes. Saját tapasztalatból mondom, hogy egy szimpla 20 perces séta alatt képesek egy teljes téli szettet szemrebbenés nélkül tönkre vágni. Szóval érdemesebb több és olcsóbb darabot vásárolni az utódnak, mint egy méregdrága darab miatt veszekedni vele másodpercenként.
Kabát, mellény
Overall
Csizma
Sál, sapka, kesztyű

Plusz egy tipp:
A linkekre kattintva szűkítsd tovább paraméterek szerint a listát, így gyorsabban megtalálod a neked megfelelő aukciókat!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.