TeszVesz tippek – Keresőszavak

Mai tippünkben abban szeretnék segíteni, hogy mire ügyelj az aukcióban használt márkanevek és kulcsszavak esetében, hogy a termékleírás megfeleljen a TeszVesz szabályainak.

  • Az aukció megnevezésében és leírásában a termékhez nem kapcsolódó, úgynevezett keresőszavak megjelentetése nem megengedett.
  • Amennyiben egy kulcsszavas keresés indításakor az adott termék irreleváns találatként jelenik meg az alkalmazott keresőszavak miatt, az aukció törlésre kerülhet.
  • Aukció indításakor figyelni kell arra, hogy csak olyan szavak, márkanevek szerepeljenek a megnevezésben és a leírásban, melyek az aktuálisan meghirdetett termékre jellemzőek.  Márkavédett termék neve nem használható más, megjelölésében vagy küllemében hasonló termék megnevezésére sem.
  • Egy adott márkáról elnevezett üzlet neve nem szerepelhet az aukcióban, ha a meghirdetett termék eltérő márkájú, még akkor sem, ha az adott üzletben vásárolták.
  • Az eladó kínálatában szereplő, a meghirdetett terméktől eltérő márkájú illetve típusú termékek felsorolása sem megengedett.

Köszönjük a figyelmedet! A következő bejegyzésben a speciális termékek szabályos meghirdetéséről lesz szó.

További jó aukciózást kíván

a TeszVesz Csapata!

Az előző részeket az alábbi linken érheted el:
1. rész – Termékek szabályos meghirdetése
2. rész – Kapcsolatfelvétel
3. rész – Több termék meghirdetése
4. rész – Szállítás és egyéb költségek
5. rész – Árakkal kapcsolatos tundivalók

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.