Vásárlási limit feloldása

Az utóbbi időben több eladó jelezte az ügyfélszolgálaton, hogy néhány esetben szeretné engedélyezni a vásárlást olyan felhasználóknak, akik a vásárlási limit hatálya alá esnek, ezért bizonyos összeg fölött nem tudnak licitálni/vásárolni. Ezért mostantól minden eladónak lehetősége van engedélyezni a korlátlan vásárlást!

Hogyan működik?

  1. Az ilyen eseteknél vásárláskor/licitáláskor a rendszer egy hibaüzenetet dob fel a vásárlási limitre hivatkozva. Az üzenetben elhelyeztünk egy linket, amire rákattintva a vevő engedélyt kérhet az eladótól a korlát nélküli vásárlásra.
  2. Erről a kérésről az eladót minden esetben azonnal e-mailben értesítjük. Ha az eladó úgy dönt, hogy engedélyezi a limit nélküli vásárlást, akkor megteheti a Beállítások – Eladási beállítások – Zárt aukció menüpontban.
  3. Fontos tudni, hogy amint a vevő törlésre kerül a meghívottak listájáról, azonnal érvényes lesz a vásárlási limit!

Reméljük, hogy az új funkcióval az eladók még jobban ki tudják majd használni a TeszVesz lehetőségeit!

További jó munkát és sok eladást kívánunk!

A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.