Pinterest mánia 2. rész

Néhány nappal ezelőtt már olvashattál a Pinterest szépségeiről és az alaplépésekről. Sőt, talán már kedvet is kaptál néhány saját bejáratú tábla elkészítéséhez! 😉 A Pinterest hihetetlen népszerűségnek örvend. Az alig néhány éves cég már most felkerült a világ weboldalainak top50-es listájára, így mindenképpen érdemes rá figyelmet szentelni. Mi is számításba vettük a többségében hölgyek által kedvelt oldal lehetőségeit, így néhány hete minden termékoldalra elhelyeztünk a „Mutasd meg másoknak is!” dobozba egy Pinterest megosztó gombot. Csak kattints rá és helyezd el (pineld) az egyik tábládon! Ezzel az egy mozdulattal akár több ezer emberhez is eljuthat a terméked fotója. A külföldi trendeket figyelve nagy valószínűséggel itthon is hétről hétre egyre többen fogják használni a Pinterestet, így nem érdemes kihagyni az oldal által nyújtott lehetőségeket!

Az üzleti részén kívül a Pinterest kellő táplálék a szemnek és a lékeknek. Ha még nem jártál a Pinteresten, akkor íme néhány szépséges vagy éppen zseniális gyűjtemény, amit érdemes megnézni. Kattints a képen látható táblákra és már gyönyörködhetsz is!

Természetesen a Pinterestnek is vannak már mobil applikációi, így készüléktől függetlenül bárhol és bármikor elérheted a virtuális parafa tábláidat.

Kellemes pinelést és pihenést a hosszú hétvégére! ♥

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék: , ,
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.