Programajánló a hosszú hétvégére!

Ebben az évben igazán nem lehet okunk a panaszra, hiszen mostantól minden hónapra jut egy-egy hosszú hétvége! Tessék örülni, hiszen a most pénteken induló extra hosszú pihenés 4 napig fog tartani! Ráadásul remek időt jósolnak a meteorológusok, így remélhetőleg nem a négy fal között szeretnéd eltölteni a hétvégét. Íme, néhány ötlet a kikapcsolódáshoz!

Országos Kisállat- és Növényvásár (Budapest, Petőfi Csarnok – 2012. október 20-21.)
Kutyák, macskák és a többi népszerű kisállat: nyulak, tengerimalacok, görények és egyéb rágcsálók, madarak, hüllők, pókok várják az érdeklődőket és a leendő gazdikat a városligeti Petőfi Csarnokban. Ez a népszerű rendezvény már két évtizedes múltra tekint vissza. Az állatok mellett gyönyörű kaktuszok, virágok, cserjék és egzotikus növények is színesítik a kínálatot.

Oldtimer Show és Military Fesztivál (Budapest SYMA – 2012. október 20-23.)
A rengetek harci jármű és hadi eszköz mellett, a II. világháborús szárazföldi haderő sumóbajnokával, a Tigris tankkal is találkozhat majd a SYMA közönsége. Október 20-tól 23-ig a rettegett Tigrist nem csak nézegetni lehet majd, hanem a hangját is meg lehet hallgatni…
Szállásajánlatok a térségben >>

Daruünnep Hortobágyon (2012. október 20-21.)
A daruvonulás a késő őszi naplementék eseménye, a Hortobágy egyik leglátványosabb madármozgalma. Az eget betöltő, hangosan krúgató darucsapatok látványa minden szemlélő számára felejthetetlen élményt nyújt.
Szállásajánlatok a térségben >>

Csabai kolbászfesztivál Békéscsabán (2012. október 19. – 2012. október 22.)
Ki ne hallott volna már a Csabai kolbászról?  És legalább ennyien ismerik ennek a remek hazai ételnek a legrangosabb ünnepét a Csabai Kolbászfesztivált, amit persze hol máshol, ha nem Békéscsabán – a Városi Sportcsarnokban – tartanak évről évre az éhes látogatók nagy örömére.
Szállásajánlatok a térségben >>

Pécsváradi Leányvásár hagyományőrző program (2012. október 18. – 2012. október 21.)
45 éve annak, hogy 1966-ban először rendezték meg Pécsváradon a Leányvásárt. A rendezvény minden ősszel egyre nagyobb és nagyobb közönséget vonz. Hagyományőrző programok, kiállítás, koszorúzás, zenekarok táncegyüttesek bemutatója, gála, bábszínház, kézműves foglalkozás várja a kedves érdeklődőket.
Szállásajánlatok a térségben >>

A nyüzsgőknek nagyon jó szórakozást, a lazítóknak pedig kellemes pihenést kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.