Új funkció – Érdekelnek csillagozás

Örömmel jelentjük be, hogy néhány perce újabb funkcióval bővült a TeszVesz! Az új lehetőséggel mostantól még könnyebben és gyorsabban elkülönítheted a neked tetsző termékeket.

Miért jó ez Neked?

  1. Az új funkció használata nagyon egyszerű! Minden aukció mellett találsz egy csillagot. Ha érdekel a termék és szeretnéd később is megnézni, akkor nincs más teendőd, csak egyszerűen kattints rá a csillagra! A csillagozott termékeket külön fülön is megnézheted a listaoldalon.
  2. Villámgyors kiválasztás! A csillagokat már a listaoldalakon is használhatod, így a termék megjelöléséhez nem kell belépned a terméklapra és lassú internet kapcsolattal is képes leszel gyorsan válogatni.
  3. Emlékszik helyetted! Ha a csillagozást bejelentkezve végzed, akkor a rendszer automatikusan elmenti számodra az általad megjelölt termékeket. Így ezeket az aukciókat bármilyen számítógépről elérheted, legyen az a munkahelyi vagy akár az otthoni géped.
    Nem bejelentkezve is megcsillagozhatod a termékeket, ha utána bármikor ugyanarról a számítógépről bejelentkezel, automatikusan eltároljuk neked a korábban megcsillagozott termékeket is.

Reméljük az új szolgáltatás elnyeri a tetszésedet, próbáld ki most!

További jó munkát kívánunk!

A TeszVesz csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Közérdekű, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.