TeszVesz tippek – Több termék meghirdetése

Folytatjuk segítő sorozatunkat, amelyben ma arról lesz szó, hogy milyen módon lehet meghirdetni ugyanolyan értékű, de több azonos paraméterű (méret, szín, stb.) terméket a TeszVeszen:

  • Lehetőség van arra, hogy ezeket a termékeket külön-külön aukciókban hirdesd meg, viszont egy időben maximum tíz darab egyforma aukciód futhat a piactéren.
  • Ha egyben szeretnéd értékesíteni a termékeket (csomagban), akkor ezt egy aukcióban is meghirdetheted. Amire ilyenkor ügyelni kell, hogy a megadott ár a teljes mennyiségre kell, hogy vonatkozzon. Értelemszerűen a termékek darabonkénti eladása ebben az esetben nem lehetséges, és a termékfeltöltés során a darabszámhoz 1-et kell megadni.
  • Indíthatsz úgynevezett több darabos, fix áras aukciót, amellyel a darabonkénti értékesítés is megvalósítható. A megadott ár ilyen esetben egy darabra értendő, a darabszám mezőbe pedig az értékesíteni kívánt teljes mennyiséget kell megadni. A terméklapon ettől eltérő ár nem szerepelhet, azaz ez az eladási forma csak azonos árral rendelkező, hasonló termékek esetén alkalmazható. Ilyenkor, ha a Vevő több darabot szeretne vásárolni, minden darabot ezen aukció keretén belül kell megvásárolnia.

Köszönjük a figyelmedet! A következő bejegyzésben a szállítási költségekről lesz szó, tarts velünk akkor is!

További jó aukciózást kíván

a TeszVesz Csapata!

Az előző részeket az alábbi linken érheted el:
1. rész – Termékek szabályos meghirdetése
2. rész – Kapcsolatfelvétel

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.