Rend a lelke mindennek!

Elmúlt a nyár és az évszakváltással együtt éppen ideje, hogy kicsit rendbe szedd a környezeted! Észrevetted már, hogy ha az otthonodban rend van, akkor a körülötted történő események is pozitívra váltanak? Ha másért nem is, de ezért biztosan érdemes nekilátni a nagytakarításnak. Első lépésként szanáld ki a felesleges holmikat, és ami jó állapotban van, az mehet fel a TeszVeszre! Ezt akár már most hétvégén is megteheted, így a tiszta lakással együtt néhány nap múlva már a plusz bevételt is élvezheted!

+ 5 takarítási tipp, amire nem gondoltál volna…

  • Az ablakok tisztításához vágj félbe egy vöröshagymát, majd dörzsöld át vele az üveget. A hagyma olaja fellazítja a szennyeződéseket, amit így már egyszerű lesz eltávolítani. Ez a praktika arany ékszernél is működik!
  • Ha összefirkálták a srácok a (mű)bőr kanapét, akkor vesd be a hajlakkot! Fújd le a szennyeződést, majd töröld le azonnal!
  • Ne dobd ki a kávézaccot, mert remekül lehet vele mosogatót tisztítani!  Dörzsöld körbe a felületet, majd öblítsd le vízzel!
  • A foltos fürdőszoba csempére, zuhanykabinra használj sütőporból és vízből készült krémes elegyet. Kend fel, várj egy kicsit, majd öblítés után töröld szárazra a felületet!
  • A krómozott felületek fényesítésére használj félbevágott citromot!

Kellemes hétvégi tisztogatást kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.