Megújult a TeszVeszfutár!

Nincs több cipekedés és pultnál várakozás! Mostantól a megújult TeszVeszfutárok egyszerűen és kedvező áron oldják meg helyetted a csomagküldést a TeszVeszen! Ez nagyon fontos, hiszen az eladás nem ér véget az aukció lezárásával. Az adás-vétel akkor tökéletes, ha a termék sértetlenül és a lehető leggyorsabban jut el a vásárlóhoz. Partnereink kifejezetten a TeszVesz felhasználók igényei szerint alakították ki a kedvezményes díjszabásaikat, amely magas színvonalú szolgáltatással párosul.

Eddig úgy gondoltad, hogy futárt rendelni bonyolult és drága? Kattints a megújult futáraink ajánlataira, és nézd meg milyen egyszerű!

MPL – A Magyar Posta futárszolgálata
Innováció, ügyfélközpontúság és megbízhatóság.
24 órás kiszállítás 760 Ft-tól!
Tovább a díjtáblázathoz és a megrendeléshez! »

PPS Futárszolgálat
11 éves tapasztalat, szakértelem és folyamatos fejlesztés.
Kedvezményes árak és bankkártyás fizetési lehetőség!
Tovább a díjtáblázathoz és a megrendeléshez! »

Gartrans Futárszolgálat
Megbízható csomagkezelés, ingyenes másodszori és harmadszori kézbesítési kísérlet. Országosan 24 órán belüli kiszállítás 990 Ft-tól!
Tovább a díjtáblázathoz és a megrendeléshez! »

HDT – Nagycsomag szállítás
A megoldás, ha bútort, háztartási gépet, tévét vennél de nincs, aki házhoz vigye. Nagycsomagok országos kiszállítása 4990 Ft-tól!
Tovább a díjtáblázathoz és a megrendeléshez! »

További sikeres eladásokat kívánunk,

a TeszVesz Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.