Őszi trendek a TeszVeszen

Bármennyire is szeretjük a jó időt, sajnos úgy fest a nyárnak vége. De nem érdemes szomorkodni, hiszen a kánikula megszűnésével végre elpakolhatod a bikiniket és nekiláthatsz az igazi öltözködéshez. És hogy milyen lesz az idei őszi divat? Nézzük, mit ajánlanak a hazai divatblogok és magazinok.

Sokunk örömére a cukorszínek helyét átveszik az ilyenkor megszokott földszínek és az őszi avart idéző vörös tónusok. A meleg árnyalatok között feltűnik az indigókék és a türkiz is, valamint nagy visszatérőként az ezüst.

Az anyagok tekintetében meglehetősen sok a lehetőség. Ha idén ősszel trendi szeretnél lenni, akkor részesítsd előnyben a csipkéből, ()szőrméből, farmerból és a ()bőrből készült ruhákat, kiegészítőket. Itt talán érdemes észben tartani a kevesebb néha több elvét!

A szabásvonalak nyár óta mit sem változtak, még mindig az extrém, aszimmetrikus vonal a menő és a peplum felsőket, ruhákat se tedd el mélyre a szekrényben, mert még mindig nagyon trendinek számít. Ha v

A cipőknél még a platform a legkedveltebb, de a szellős szandálok helyett őszre a bakancsszerű, fűzős változatokat ajánlják. Amíg tart a száraz idő próbálkozhatsz a divatban még mindig verhetetlen balerinákkal vagy az ősz nagy slágerével, a mindennapos, futkározós papucscipővel (ismertebb nevén mokaszin).

Idén nem kell aggódnod, ha sok a cuccod, ugyanis az óriás XXL táskák még mindig nagyon divatosak! És ha már szóba került az óriás méret… A divatguruk szerint nagyon divatosnak számítanak a one size méretű kabátok, poncsók és pelerinek, így ha ilyenre vágysz, akkor kattints a linkekre, és nézd meg őket a TeszVeszen!

Kellemes őszi napokat kívánok!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Ajánló, Összes

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.