TeszVesz tippek – Kapcsolatfelvétel

Mai tippünkben abban szeretnék segíteni, hogy mire ügyelj kapcsolatfelvételkor, hogy az megfeleljen a TeszVesz szabályainak, és azt is megtudhatod, milyen linkeket helyezhetsz el a termékoldalra.

  • Piacterünkön kizárólag a sikeres tranzakciót követően kaphatják meg a felek a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat. Az aukció lejártakor a feleknek belátható időn belül fel kell venniük a kapcsolatot egymással, és tisztázni kell a fizetés és a szállítás módját és időpontját, költségét. A vevők joga eldönteni a szállítás és a fizetés módját, az eladó által előre megadott feltételek alapján.
  • Nem megengedett kapcsolatfelvételre alkalmas termékleírások vagy képek elhelyezése, illetve ezen adatok szerepeltetése a terméklapon és a hozzászólásokban (e-mail cím, lakcím, telefonszám, közösségi oldalakhoz illetve üzenetváltó szolgáltatásokhoz kapcsolódó elérhetőségek, stb).
  • A termékleírásban megengedett olyan link elhelyezése, mely a gyártó oldalára mutat, de vásárlásra nincs lehetőség.
  • Videó linkje is elhelyezhető a leírásban, amennyiben olyan oldalra mutat, ahol sem kapcsolatfelvételre, sem vásárlásra nincs lehetőség, illetve ahol elérhetőségek sem szerepelnek.
  • Tilos a tényleges adás-vétel tárgyát képező termék helyett, jutalék elkerülés céljából más, olcsóbb aukció leütésére utaló nyílt vagy burkolt formában történő felhívás, célzás.

Köszönjük a figyelmedet! Jövő héten jelentkezünk a következő bejegyzéssel, amelyben ahhoz kapsz segítséget, hogyan tudsz több hasonló terméket szabályosan meghirdetni.

További jó aukciózást kíván

a TeszVesz Csapata!

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

1 hozzászólás

 
  • csofer szerint:

    Ha fix áron van valami meghírdetve,miért ne lehetne lemondani? A távollévők közötti szerződésekre vonatkozó szabályok nem ezt mondják.
    Egy bajai eladó az átvétel módjában a személyes átvétel lehetőségét is megadja,de az átvétel címét nem közli. Szerintem ez helytelen,és megtévesztő !

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.