Eladási sablonok készítése

Új funkció a TeszVeszen: Eladási sablonok készítése

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy az eladási űrlap új funkcióval bővült, amely nagyban megkönnyíti a hasonló termékeket feltöltő eladóink munkáját. Ezentúl nem csak az aktuális terméklapot menthetitek el, hanem a leggyakrabban használt beállításaitokról sablonokat is készíthettek. Ezzel sok időt megspórolhattok, hiszen hasonló termékek feltöltésekor nem kell minden adatot kézzel kitöltenetek, hanem elegendő betölteni a korábban elkészített sablonok valamelyikét.

Az eladási sablon készítésének menete:

  • Kattints a Mentés gombra a termékfeltöltő lap jobb oldalán! A felugró ablakban kiválaszthatod, hogy az adott terméklapot szeretnéd elmenteni vagy eladási sablont szeretnél készíteni.
  • Válaszd ki a Sablon készítése lehetőséget, majd adj meg egy megnevezést az adott sablonhoz. Az OK gombra kattintva tudod elmenteni az új sablont.
  • A sablonok száma nincs limitálva, bármennyit elmenthetsz.
  • Elmentett sablonjaid a termékfeltöltő lap tetején található Eladási sablonok legördülő menüből töltheted be.
  • A már elmentett sablon módosítható is, ha betöltöd a legördülő menüből, a mentésre kattintasz, és kipipálod a „Most használt sablon módosítása” opciót. A már elmentett sablon neve viszont ebben az esetben nem változtatható meg.

Reméljük, hogy sok időt és energiát megspóroltok majd az új fejlesztéssel!

Sikeres aukciózást kívánunk!

A TeszVesz.hu Csapata

Szerző: TeszVesz Tünde
Cimkék:
Kategóriák: Hasznos linkek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.