TeszVesz tippek – Termékek szabályos meghirdetése


Örömmel jelenthetjük be, hogy újra indul a TeszVesz tippek rovata!

Az új bejegyzés-sorozatban szeretnék útmutatót adni Eladóink részére, hogy mire ügyeljenek a termékfeltöltés és eladás során, hogy az minden tekintetben megfeleljen a TeszVesz szabályainak.

Kategória- és paraméterválasztás, termékfeltöltés és leírás

  • A terméket mindig a rá leginkább jellemző kategóriában, illetve alkategóriában kell meghirdetni, hogy a potenciális vásárló minél hamarabb rátaláljon.
  • A legtöbb kategóriában lehetőség van például méret, állapot, szezon, szín, stb. tulajdonságok alapján besorolni a terméket, ezeket érdemes kitölteni, hiszen a vásárlók így még könnyebben megtalálják feltöltött termékeid
  • A megnevezésben szerepeljen, hogy pontosan mit is szeretnél eladni, és tüntessük fel a legfontosabb tulajdonságokat is (márka, gyártó, stb).
  • A termékleírás legyen pontos, alapos,  részletes és a valóságnak minden tekintetben megfelelő. Legyen tömör, és tartalmazza a termék legfontosabb paramétereit.
  • A termékhez tartozó fénykép készítésénél legfontosabb a jó minőség, és hogy az áru, illetve annak fő részletei (pl. sérülések, azonosítószám) jól láthatóak legyenek a képen.
  • További képfeltöltés céljából ugyanazon termékről nem indítható újabb aukció. Amennyiben egy termékre már érkezett licit és új kép csatolása nem lehetséges, egy külső képmegosztó oldalra feltölthető újabb kép, melynek linkje beilleszthető a terméklapos üzenetekhez, vagy a Szöveg hozzáadása a kijelölt aukciókhoz opció használatával hozzáadható a termékleíráshoz, de kizárólag abban az esetben, ha a link kapcsolatfelvételi lehetőséget nem tartalmaz
  • Nem megengedett olyan aukciók indítása, melyek más aukciók kiegészítésére, reklámozására szolgálnak.

Köszönjük a figyelmedet! Jövő héten jelentkezünk a következő bejegyzéssel, amiben a kapcsolatfelvételről lesz szó.

További jó aukciózást kíván

a TeszVesz Csapata!

Szerző: TeszVesz Tünde
Kategóriák: Összes, TeszVesz tippek

Facebook hozzászólások

Írd meg véleményed!

XHTML (engedélyezett tag-ek): <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

A Felhasználási és adatvédelmi alapelvekben foglaltakat elolvastam, megértettem, és hozzászólásommal hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a tájékoztatóban megjelölt célból az Extreme Digital-eMAG Kft. kezelje.